Neler yeni

Hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔞

Gerçek Profiller

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟥 [XGT] Style V12 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

🔞
🚫

Referanssız Görüşme Yok

Bu alanı düzenlemek için Admin panel >> Tema özellikleri >> 🟥 [XGT] Style V12 - Mini duyuru blokları >> Sekmesine gidiniz

🚫
🔞

Burada Çizgi Belde Bitiyor

🔞

Sugar baby arıyorum

A

Aguilar

New member
Kullanıcı
Merhabalar ben serdar 34 yaşındayım ve yalnız yaşıyorum kendi işletmem olduğundan dolayı çok zamanım olmuyor ve kendime vakit ayıramadığımdan dolayı böyle bir arayışa girdim sosyal hayatına karışmayacağım ve aynı alanı beklediğim, konuşabileceğim anlaşabileceğim ve en önemlisi saygılı, kaliteli bir beraberlik arıyorum. Öncelikle kendisine ve karşısındakine de saygısı olan biriyim ve karşımdaki insandanda aynısını bekliyorum. Ayda 2-3 kere görüşüp eğleneceğim içeceğim güzel vakit geçireceğim ve karşılığında da düzenli olarak her türlü maddi destekte bulunacağım bir ilişki içinde olmak istiyorum. Bu işi meslek haline getirmiş olanlar lütfen uzak dursun..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri